RoyalBath

RoyalBath

NY! Elektriskt Värmeelement med timer i tre ytfinish

Tillverkas i Krom, Mässing/Guld (RAL-färg), Svart Matt
Timer 2 tim, med två Temperaturlägen (Termostat)

Ett praktiskt och lättanvänt värmeelement som smälter samman med handdukstorkens form. Värmeelementet har alla grundläggande funktioner som behövs för dagligt bruk. Två värmenivåer samt ett automatiskt avstängningstimer (2 timmar).

Elektriskt Värmeelement med timer i tre ytfinish

Tillverkas i Krom, Mässing/Guld (RAL-färg), Svart Matt
Timer 2 tim
, med två temperaturlägen (Termostat)

Ett praktiskt och lättanvänt värmeelement som smälter samman med handdukstorkens form. Värmeelementet har alla grundläggande funktioner som behövs för dagligt bruk. Två värmenivåer samt ett automatiskt avstängningstimer (2 timmar). Alla funktioner styrs av bara en knapp och det aktuella arbetsläget visas med hjälp av en enda flerfärgad LED. Värmeelementet klarar även trådlös IR-kommunikation (tillval) med en extern väggkontroller.

Funktioner

Värmeelementet kan ställas in två temperaturnivåer. En elektronisk sensor gör att enheten kan automatiskt bibehålla den inställda temperaturen. Enheten visar det aktuella läget med en flerfärgad lysdiod. Värmeelementet förbrukar mycket låg strömförbrukning i standby-läge.

Timer

Timern stänger automatiskt av värmeelementet efter 2 timmar.

Fjärrkontroll (tillval)

(tillval) Värmeelementet är kapabelt till trådlös IR-kommunikation med en extern väggkontroller, vilket förbättrar användningen av ONE värmeelement med ytterligare funktioner.

Intelligent

Vid strömavbrott kommer värmeelementet ihåg den tidigare inställningen (senast använda), vilket är användbart när enheten styrs av extern timer eller liknande

  • Produktlänkar:       

TW-HR36-GD-120 (Mässing/Guld)

TW-HR36-BM-200 (Svart Matt)

TW-HR36-CR-120 (Krom)

2023-04-05 00:00
Tillagd i varukorgen